Apelrydsskolan

Båstad

På Apelrydsskolan kan du välja att läsa något av våra sju nationella program. Här finns

Samhällsvetenskapsprogrammet Global Management med ekonomiprofil, fyra olika Estetiska program varav ett är en spetsutbildning inom Mode & Design. Ett Restaurang- och livsmedelsprogram som drivs i samarbete med Norrvikens Trädgårdar och ett Barn- och Fritidsprogram med fokus på idrott och hälsa.

Vi bedriver också Nationell Idrottsutbildning inom Padel för dig som elitsatsar i denna växande sport och här går Sveriges främsta padeljuniorer och tränar under skoltid. Dessutom har vi Lokal idrottsutbildning inom Golf kopplat till Bjärehalvöns golfanläggningar.

Om du väljer att bo på internatet erbjuder vi flera olika boendealternativ. Här bor du tillsammans med 100 andra ungdomar alldeles bredvid havet.

Ta gärna del av vårt material här i montern och tveka inte att kontakta oss om du vill prata om något eller har frågor.

Läs vår digitala broschyr om Apelrydsskolan.

Jag var intresserad av både ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet och när jag hittade Global Management hittade jag något som passade mig perfekt.

Wilma GM17

Vanliga frågor

En internatskola är en gymnasieskola som man inte bara pluggar på, utan även kan bo på. Det innebär att du som elev på vår skola har möjlighet att även ha rum/lägenhet på skolan

Det kostar mellan 3200kr och 6000kr i månaden att bo på skolan. Frukost, lunch och middag ingår i priset. På helgen åker man hem men långväga elever får såklart stanna kvar över helgen!

Nej det kostar ingenting. Själva skolan fungerar precis likadant som alla andra skolor. Enda skillnaden är att man kan bo hos oss.

Det går 220 elever på skolan. Ca 90 stycken bor här och resten är pendlande.

I Båstad som ligger i nordvästra Skåne.

Ett Samhällsvetenskapsprogram med ekonomiprofil, fyra olika Estetiska program: Bild och formgivning, Fotografisk bild, Musikal och Etisk modedesign (som är en spetsutbildning), ett Barn- och fritidsprogram med inriktning Hälso- och träningscoach samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Kontakta Apelrydsskolan

Apelrydsskolan